La SOW Atelier suntem pasionați de culori, de materiale, de fire și de mosoare. Mai presus de ele suntem însă pasionați să croim o întâlnire memorabilă între țesături și oameni. Lucrurile care ies din mâna noastră sunt lucruri pe care le vei purta cu plăcere, pentru că rostul nostru este să facem acea îmbrăcăminte care te pune în valoare.

Fiecare proiect vestimentar începe cu înțelegerea câtorva lucruri despre persoana care va purta rochia, sacoul sau pantalonii respectivi. Studiem felul în care mergeți, felul în care vă țineți mâinile și vă întrebăm în ce ocazie veți purta îmbrăcămintea pe care o doriți. Sunt lucruri simple pe care poate nu le-ați băgat de seama niciodată: de exemplu vă place să țineți mâinile în buzunarele sacoului sau nu? În funcție de asta știm cum să croim buzunarele, astfel încat să fie pe potriva clientului, să aibă rezistența potrivită și să își păstreze aspectul.

Avem o gamă largă de materiale pe care le recomandăm sau lucrăm cu materialele furnizate de dumneavoastră. De la mătase naturală, la bumbac egiptean, de la textile moderne în culori metalice, până la cașmir de cea mai bună calitate.

De asemenea lucrăm cu aplicații pe materiale, dantelă sau fire împletite.

După ce înțelegem dorința dumneavoastră și rolul viitorului obiect în garderobă, alegem materialele, luăm cu grijă măsurile și ne apucăm de treabă.

În funcție de complexitatea proiectului vă explicăm și cădem de acord asupra termenelor pentru etapele de lucru: propuneri, probe, livrarea finală.

Abordarea noastră este modernă și prietenoasă. Știm că timpul este prețios și de aceea ne folosim de toate beneficiile oferite de tehnica actuală. În afară de momentele în care este strict necesar să ne întâlnim, putem discuta propunerile prin intermediul emailului, telefonului.

De asemenea livrarea finală se poate face prin curier rapid, astfel încât programul aglomerat să nu fie o problemă.

Vă invităm să ne contactați pentru a crea împreună îmbrăcămintea care vă pune în valoare.