În presă ni se spune adesea că o femeie se simte frumoasă dacă este îmbrăcată frumos, elegant. Se vorbește mult despre importanța hainelor, despre cum ne percep ceilalți în funcție de ceea ce purtăm.

Aici, la SOW Atelier, noi credem că hainele sunt apreciate de femei nu datorită prețului sau etichetei de firmă, ci datorită felului în care ele se simt în respectiva îmbrăcăminte.

Frumusețea unei femei radiază spre exterior dacă există sentimentul că lumea înconjurătoare este prietenoasă. Iar prima si cea mai importantă interacțiune cu lumea exterioară este aceea dintre tine și hainele care te îmbracă.

De aceea pentru noi sunt importante texturile și materialele, dar și preferințele tale, micile tale capricii, lucrurile pe care vrei să le subliniezi și lucrurile pe care vrei să le treci sub tăcere.

Poate până acum ați evitat să mergeți la croitor pentru că nu aveați o idee precisă asupra modelului de care aveți nevoie sau nu știați ce anume vi se potrivește mai bine. Este timpul să vă întâlniți cu un alt fel de atelier de croitorie. Ne place să credem că un croitor bun este un consilier bun. Punem întrebări și găsim împreună răspunsurile. Suntem convinși că la noi veți gusta din plin plăcerea lucrurilor create special pentru voi.

Dacă aveți nevoie de o rochie care să pună în valoare latura senzuală, de un sacou în care să vă simțiți confortabil la orice ședință sau de o pereche de pantaloni care să vă avantajeze linia siluetei, atunci vă invităm la noi.

Puteți apela cu încredere pentru creații speciale, după idei personale sau pentru confecționarea de articole vestimentare în funcție de recomandările noastre.

De asemenea putem alege împreună materialul cel mai potrivit sau putem lucra cu materialul furnizat de dumneavoastră.

Vă invităm să ne contactați sau să ne vizitați la atelierul nostru din București.